Selecteer een pagina

ACT!

Acceptance and Commitment training

Het is niet altijd makkelijk om om een nieuwe koers uit te zetten in je loopbaan, of jezelf weer vlot te trekken als je vastloopt in je werk. Soms kan het zijn dat je dan niet voldoende inzicht en overzicht hebt. In een paar coachgesprekken kan Yvonne Kerkhof + Partners je dan weer op weg helpen.  

In veel gevallen is het echter ons denken dat in de weg zit. Ons verstand wil namelijk graag dat alle omstandigheden perfect zijn, voor we in beweging komen. Je gedachten en overtuigingen zijn dan zo bepalend geworden dat ze jou belemmeren bij het ondernemen van actie of het zetten van een nieuwe loopbaanstap.  

Loskomen van je gedachten 

Met ACT leren wij je om op een flexibele en zachtaardige manier om te gaan met alles wat je denkt, voelt en ervaart. 
In plaats van te proberen moeilijke gedachten en belemmerende overtuigingen te weerleggen, is het veel effectiever om te leren lastige zaken niet uit de weg te gaan en de bereidheid te hebben ze aan te gaan. Alle energie die je hiermee overhoudt, kun je gaan inzetten voor wat je wel wilt in je loopbaan en leven.   

Psychologische flexibiliteit vergroten

Wil jij je psychologische flexibiliteit vergroten? Yvonne Kerkhof + Partners staan voor je klaar en kijken graag samen met jou hoe jij dit kunt bereiken. 

Wil je meer informatie over ACT? Neem ook dan contact op. Je kunt Yvonne Kerkhof ook direct bellen hierover:

(06) 22 10 45 95