Voor jou

Training, Workshops & Buitenwerk

Yvonne Kerkhof + Partners biedt volop trainingsmogelijkheden om je verder te kunnen ontwikkelen. Online en offline, binnen én buiten!

Online Masterclasses

Wij hebben een ruim aanbod van Online Masterclasses waarin je in één tot anderhalf uur helemaal wordt bijgespijkerd op een specifiek onderwerp. Klik hier voor een overzicht van de masterclasses die gepland staan. Aanmelden kan via onze webshop.

Live trainingen

Voor kandidaten die bij ons in begeleiding zijn bieden we regelmatig de volgende trainingen en workshops aan: 

– Werken aan je professionele identiteit (4 dagdelen)
– Een uitnodigend CV
– De briljante brief als opmaat voor het goede gesprek
– LinkedIn (voor zowel beginners als gevorderden)
– Netwerken
– Een pitch die raakt 
– Videosolliciteren 

Al deze trainingen staan ook open voor open inschrijving. Wij geloven namelijk dat diversiteit in deelnemers de kracht van een training versterkt. 

Buitenwerk

Naast geloven in de kracht van diversiteit, geloven wij ook in de kracht van de natuur als versneller in ontwikkelprocessen. Nieuw is ons buitenprogramma, dat in 2021 uitgerold wordt. We starten met een uitdagende bergtocht in Zwitserland, in meer dan alleen fysiek opzicht. Houd Nieuws & Inspiratie in de gaten voor meer informatie!

Interesse?

Heb je interesse en wil je meer weten over één van deze trainingen,  workshops of ons buitenwerk? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag over.